It is currently Tue Oct 16, 2018 10:36 am




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
 mass adding trades: niche variable 
Author Message

Joined: Tue May 24, 2011 4:00 pm
Posts: 122
Post mass adding trades: niche variable
the niche variable missing when bulk adding trades. this means we have to go in to every te one by one to set niche or ti import and then set niche. please add this so you could define niche and import in one shot (add this niche if it does not exist checkbox)

8-)


Tue Jan 24, 2017 4:51 am
Profile

Joined: Tue Dec 16, 2014 6:11 pm
Posts: 226
Post Re: mass adding trades: niche variable
Hello, bbhrucy79.

We'll look into this, thanks for your feature request.

Best regards,
Rock

_________________
I am a moderator on this forum and I handle part of TE support. ICQ: 651089602


Mon Jan 30, 2017 7:19 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.