It is currently Wed Sep 19, 2018 1:29 pm




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
 Break Monthly graph 
Author Message

Joined: Fri Jul 05, 2013 6:43 am
Posts: 8
Post Break Monthly graph
subj


Last edited by hgclub on Sat Apr 01, 2017 12:59 am, edited 1 time in total.



Sat Apr 01, 2017 12:55 am
Profile

Joined: Fri Jul 05, 2013 6:43 am
Posts: 8
Post Re: Monthly graph
Image


Sat Apr 01, 2017 12:57 am
Profile

Joined: Tue Dec 16, 2014 6:11 pm
Posts: 226
Post Re: Break Monthly graph
Hello, hgclub.

Could you please PM your TE3 login details so we can check?

Best regards,
Rock

_________________
I am a moderator on this forum and I handle part of TE support. ICQ: 651089602


Sat Apr 01, 2017 9:25 am
Profile

Joined: Fri Jul 05, 2013 6:43 am
Posts: 8
Post Re: Break Monthly graph
How to fix it?


Sun Apr 02, 2017 2:23 pm
Profile

Joined: Tue Dec 16, 2014 6:11 pm
Posts: 226
Post Re: Break Monthly graph
This might not be TE3 related - I've sent you a PM with additional questions and instructions.

Rock

_________________
I am a moderator on this forum and I handle part of TE support. ICQ: 651089602


Mon Apr 03, 2017 6:21 am
Profile

Joined: Tue May 24, 2011 4:00 pm
Posts: 122
Post Re: Break Monthly graph
I had a similar issue when I moved my sites from old server to new and on new server I had different configuration of web server and web panel. Did you just migrate your sites? You might have a files ownership problem, for example, if your files (te3) are owned by apache or httpd or even root instead of the actual web user. Say if your web user is hgclub, and trade expert files are owned by apache, or a different user, they cant be executed. If this is the case you can use the chown (change ownership) bash command.

My guess is too that you have file write permission error, (chmod) the trade expert log files cannot be updated/accessed thats why you see strange graphs. At least this happened like this in my case. You can check for this easily. go and change a trade expert configuration setting like at custom algo change prod bonus to 50%, hit update. Then logout from trade expert, login again and see if you actually have 50% there or if your change was not registered. If you see 0% there (default) then this confirms you have permission/ownership problems of the files.


Thu Jul 20, 2017 10:46 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.